STARTSIDAN
HAHAHAHAHA

2012-04-26 / 17:35:23


Haha, dog lite imorse när jag fick den här kommentaren. Ur luften? Vad finns det i så fall för bevis på att jag är Gossips? Haha, jag dör. Så många hatinlägg jag skrivit om Hot Gossips, men det kanske den här personen tänker är ett smart drag från min sida för att avstyra misstankarna... Hmmm, ja, vem vet? Nej, men ärligt talat; Hot Gossips är en av Sveriges största bloggar, och tjänar troligtvis pengar. Hade jag tjänat de pengarna hade ni garanterat sett mer shopping i bloggen och inte en massa gnäll om att jag är fattig. Hade dock aldrig kunnat göra en sådan sida, bara det att jag tycker det är för riskabelt i och med att de blir anmälda för förtal titt som tätt. Orka vara så naiva och sämst som de/han/hon på Gossips är. Seriöst - det är den sämsta svenskan någonsin i den bloggen, stavfel och hela refrängen. Tycker ni att jag skriver sådär dåligt så behöver jag skärpa till mig ordentligt!

    
· Inga bloglovin'-byten (jag blir ärligt talat förbannad när folk skriver "följa varandra på bloglovin'?"!!)
· Vill du ha hjälp med din design får du använda dig av mina videoguider, jag åtar mig inte enskilda fall och löser dem, tyvärr.
· Innan du frågar något får du jättesuperdupermycket-gärna kolla om inte tipset redan finns bland mina guider, det är lite smått irriterande när ni frågar saker jag redan har visat om och om igen. Alternativt i kategorierna frågor&svar eller tips&tricks. Hittar ni inte är ni välkomna att maila och ställa en designfråga.
· Jag gör absolut inte gratisdesigner.
· Om du däremot vill beställa en design så kan du klicka här.
· Om du vill kontakta mig via mail är det på sanna@sannasrum.se du gör det.
· Och när vi ändå håller på så har jag en Nikon D40 och en Macbook Pro, jag jobbar i Photoshop CS5.

Och nu när vi har gått igenom det så lovar jag att om inte ni bryter mot mina "regler"
så kommer jag vara den snälla, goa, glada Sanna som jag brukar vara, hihi!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

daniella

sv: ja, jag är ju mörkhårig naturligt, så det ser nog naturligare ut. Dock har jag alltid varit mörkhårig (förutom på bilden, då var jag ljushårig i några veckor) och jag vill prova något nytt. Funderar dock på att skaffa något mellan ting, mellanbrunt med ljusa slingor :)

2012-04-26 / 19:00:31
Blogg: http://ddaniellaa.blogg.se/
Matilda

Haha, vilken ... annorlunda kommentar :) Du skriver fantastiskt! Välformulerat, smart och med eftertanke.

2012-05-02 / 15:59:05
Blogg: http://matildarodin.blogg.se/