STARTSIDAN
Underskattat!

2012-05-25 / 11:23:00
Hade en otroligt bra kväll med mina fina igår. Vi satte oss på en filt i Slottskogen, körde igång engångsgrillen {ni kan ju tänka er vem som var grillmästar'n!} och åt mumsiga hamburgare med sallad, tomat och franska-örter-sås. Yummy yummy. Det var riktigt gott. Så satt vi bara och pratade hur länge som helst, och sen var det över. Men det var så värt det, så underskattat att göra sådana här saker! Ska definitivt hänga mer i Slottskogen i sommar. Och gärna med mina lillpumor, och kanske ännu fler människor - ju fler desto bättre, right?

Ikväll blir det middag på Mykonos i Linné. Ska bli så mysigt när min älskling kommer hem igen! Faktiskt så är det första gången sedan vi flyttade ihop som det har gått bra för mig att vara ensam hemma. Åh, det är en sån skön känsla, vill jag lova. Men ännu skönare känsla att få vara i hans armar ikväll igen. Om tågen kan börja röra på sig från Stockholm...
2/3 lillpumor - på söndag kommer Tina-lina hem!

    
· Inga bloglovin'-byten (jag blir ärligt talat förbannad när folk skriver "följa varandra på bloglovin'?"!!)
· Vill du ha hjälp med din design får du använda dig av mina videoguider, jag åtar mig inte enskilda fall och löser dem, tyvärr.
· Innan du frågar något får du jättesuperdupermycket-gärna kolla om inte tipset redan finns bland mina guider, det är lite smått irriterande när ni frågar saker jag redan har visat om och om igen. Alternativt i kategorierna frågor&svar eller tips&tricks. Hittar ni inte är ni välkomna att maila och ställa en designfråga.
· Jag gör absolut inte gratisdesigner.
· Om du däremot vill beställa en design så kan du klicka här.
· Om du vill kontakta mig via mail är det på sanna@sannasrum.se du gör det.
· Och när vi ändå håller på så har jag en Nikon D40 och en Macbook Pro, jag jobbar i Photoshop CS5.

Och nu när vi har gått igenom det så lovar jag att om inte ni bryter mot mina "regler"
så kommer jag vara den snälla, goa, glada Sanna som jag brukar vara, hihi!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: